4 EKİMDE SOKAK HAYVANLARINI YALNIZ BIRAKMADIK

Çınarcık Belediyesi ekipleri , “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü”nde, sokak hayvanlarını yalnız bırakmadılar.

Çınarcık Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri birimi ekiplerimiz “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü”nde ilçe genelinde besleme noktalarında sokak hayvanlarını beslediler. Aynı zamanda Besleme  çalışmasında Veteriner Hekimimiz Nesrin Fakirullahoğlu tarafından da tedaviye ihtiyaç duyan köpek ve kedilerin tedavileri ve bakımları yapıldı.

Kent ekosisteminde insanlarla birlikte yaşam hakkı olan sokak hayvanlarını  Çınarcık Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri birimi ekiplerimiz tarafından sürekli kontrol altında tutuluyor. Ekiplerimiz tarafından sokaktaki can dostlarımızın periyodik bakımları yapılarak belirli sürelerle ilçemizin çeşitli noktalarına da mama takviyesi yapılıyor.

04.10.2020 17:42