4 MEVSİM ANAOKULU’NDAN, BAŞKAN SOYER’E ZİYARET

4 Mevsim Çocuk Kreş ve Gündüz Bakımevi yetkilileri; Belediye Başkanımız Numan Soyer’i makamında ziyaret ettiler.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer , 4 Mevsim Çocuk Kreş ve Gündüz Bakımevi Marka İmtiyaz Sahibi Şahin Tarakcı, Kurucu Ortaklarından Gökhan Esen ve Kuruluş Müdürü Reyhan Akkol’u makamında ağırladı.

Ziyarette ilçemizde başarılı öğrenciler yetiştirebilmek için nelerin yapılabileceği ve 4 Mevsim Çocuk Kreş ve Gündüz Bakımevinin öğrencilere vermiş oldukları eğitimler  hakkında bir süre sohbet edildikten sonra 4 Mevsim Çocuk Kreş ve Gündüz Bakımevi yetkilileri , Belediye Başkanımız Numan Soyer’in ve belediye personelinin Ragaip Kandilini  kutladılar.

Belediye Başkanımız Numan Soyer, 4 Mevsim Çocuk Kreş ve Gündüz Bakımevi Marka İmtiyaz Sahibi Şahin Tarakcı, Kurucu Ortaklarından Gökhan Esen ve Kuruluş Müdürü Reyhan Akkol’a ziyaretlerinden ve takdim ettikleri çiçekten dolayı teşekkür etti.

18.02.2021 15:00