ABUZER KARAMAN’DAN BAŞKAN SOYER’E ZİYARET

AK Parti Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyesi Abuzer Karaman, AK Parti Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Erdal Uçar ve AK Parti Sultangazi önceki dönem yönetim kurulu üyesi Ersin Yalçınkaya, Başkanımız Numan Soyer’i ziyaret ettiler.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, AK Parti Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyesi Abuzer Karaman, AK Parti Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Erdal Uçar ve AK Parti Sultangazi önceki dönem yönetim kurulu üyesi Ersin Yalçınkaya’yı makamında ağırladı.  Ziyaret sırasında Çınarcık, Eyüpsultan, Sultangazi ve ülke gündemi hakkında uzunca bir süre sohbet ettiler.

Başkanımız Numan Soyer, AK Parti Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyesi Abuzer Karaman, AK Parti Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Erdal Uçar ve AK Parti Sultangazi önceki dönem yönetim kurulu üyesi Ersin Yalçınkaya’ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

11.08.2022 18:52