AHMET SUGÜN CADDESİ’NDE ASFALT ONARIM ÇALIŞMASI

Çınarcık’ta elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmalarında kazılan yolların üzerine ekiplerimiz asfalt yama çalışması yapıyorlar.

İlçe halkının hayatını kolaylaştırmak ve sürücülere konforlu bir yolculuk sağlamak amacıyla ekiplerimiz; ilçe genelinde elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmasında Taşliman Mahallesi Ahmet Sugün Caddesi üzerinde zarar görmüş yol kenarlarına onarım çalışması yapıyorlar .

Asfalt yama ekiplerimiz belirlenen iş programına göre elektrik hatlarının yer altına alınması esnasında Ahmet Sugün Caddesi üzerinde hasarlı yol kenarlarının onarımını gerçekleştiriyorlar. Belli bir plan ve program çerçevesinde Metin Aslan Caddesi üzerinde de devam edecekler. Vatandaşlar yapılan çalışmalardan dolayı ekiplerimize ve Belediye Başkanımız Numan Soyer’e teşekkür ettiler.

25.05.2021 18:30