ARAÇ ÇARPAN KÖPEĞE ZABITAMIZ VE VETERİNERLİĞİMİZ TARAFINDAN ANINDA MÜDAHALE

Araç çarpan köpeğe Çınarcık Belediyesi ekipleri müdahale etti.

Hasanbaba Mahallesi yolunda araba çarpan köpeğe yardım etmek için Çınarcık Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri Servisi ve Zabıta personeli seferber oldu.

Vatandaşların talebi üzerine anında harekete geçen Çınarcık Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri Servisi ve Zabıta ekipleri olay yerine gelerek yaralı köpeğe gerekli müdahaleleri yaptılar.

Olay yerinde ilaçla gerekli ilk müdahaleyi yapan veterinerlik ekipleri vakit kaybetmeden köpeği Çınarcık Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine götürdüler.

Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi Veteriner Hekimi Nesrin Fakirullahoğlu tarafından tedavi edilen köpek , sağlığına kavuşana kadar rehabilitasyon merkezinde kalacak; iyileşince doğal ortamına bırakılacaktır.

28.05.2019 11:54