ARAÇ FİLOSUNA ÇÖP KAMYONU EKLENDİ

Belediyemize , Yalova İl Özel İdare’den bir adet çöp toplama kamyonu hibe edildi.

Yalova İl Özel İdare’den hibe yoluyla hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonu belediyemizin araç filosuna kazandırıldı. Yalova İl Özel İdaresi ek hizmet binasında yapılan törene Yalova Valisi Muammer Erol, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Yalova İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Yalova İl Özel İdaresi Meclis Başkan Vekili Murat Kaya, Yalova İl Özel İdaresi Meclis Üyeleri Mustafa Selvi ve Tahsin Yener, Çın.Bel.Tur.A.Ş Şirketi Genel Müdürümüz Turan Çam ve çok sayıda yetkili katıldı.

Devir teslim töreninde konuşmaların ardından Çınarcık Belediyesi ile Yalova İl Özel İdaresi arasında protokol imzalandı ve kamyonun anahtarı teslim edildi. Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer , Çınarcık Belediyesi Hizmet Binasının önünde kamyonun direksiyonuna geçti ve ilk test sürüsünü gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Numan Soyer daha sonra çöp kamyonunun anahtarını Temizlik Hizmetleri Birimine teslim ederken, “Vatandaşlarımıza daha hızlı, daha kaliteli hizmet verebilmek adına belediyemizin makine ve araç parkını genişletiyoruz. Yeni aracımızla daha yeşil, daha temiz ve daha güzel bir Çınarcık için çalışacağız. Bu aracın ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

07.08.2020 20:07