AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONU BUSE TOSUN ÇAVUŞOĞLU’NDAN ZİYARET

Avrupa ve Dünya Şampiyonu Milli Güreşçimiz Buse Tosun Çavuşoğlu, Belediye Başkanımız Numan Soyer’i ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Numan Soyer , Avrupa ve Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu, Milli Takım Güreş Antrenörü Murat Gençtürk ve Çınarcık İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Gözde Gençtürk’ü makamında ağırladı.

Başkanımız Numan Soyer ile Yalova’yı ve Türkiye’yi  uluslararası müsabakalarda en iyi şekilde temsil eden ve sayısız başarıya imza atan Milli Güreşçimiz Buse Tosun Çavuşoğlu’nun spor ve hedefleri hakkında uzunca bir süre sohbet ettiler.

Milli Sporcumuz Buse Tosun Çavuşoğlu’nu başarılarından dolayı tebrik eden Başkanımız Soyer, “İlimizi ve ülkemizi uluslararası alanda başarıyla temsil eden ve bizlere büyük gurur yaşatan Milli Sporcumuz Buse Tosun Çavuşoğlu’nu kutlar, başarılarının devamını dilerim. Umarım bir dahaki ziyaretinde Olimpiyat Madalyası ile gelerek , tarihi bir başarıya daha imza atar” dedi.

Ziyaretin sonunda Milli Sporcumuz Buse Tosun, Başkanımız Numan Soyer’e milli takım forması hediye ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

25.07.2022 10:35