AZERBAYCAN İLE KARDEŞLİK DERNEĞİ’NDEN SOYER’E ZİYARET

Azerbaycan ile Kardeşlik Derneği (AZKADER) Başkanı Ayşat Artan ve yönetimi, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer'i ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Numan Soyer, Azerbaycan ile Kardeşlik Derneği (AZKADER) Başkanı Ayşat Artan ve yönetimini makamında ağırladı.

Ziyarette Türk birlik ve beraberliğinin geliştirilmesi ve güçlendirmesi, kardeş ülke Azerbaycan ve Türkiye arasında başta Yalova olmak üzere karşılıklı ziyaretlerin ve kültürel paylaşımların çoğaltılarak karşılıklı ilişkilerin artırılması konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkanımız Numan Soyer iki ülke arasındaki ilişkilerin daha da ileri noktalara taşınması adına desteklerini sürdüreceğini ifade ederek, ziyaretlerinden ötürü dernek başkanı Artan’a teşekkür etti.

10.05.2022 13:48