BALKAN ŞAMPİYONASINDA BAŞARILAR KÜBRA ÖZDEN

Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonu Kübra Özden’i, Belgrad’a uğurladık.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ve Çınarcık Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş Balkan Karate Şampiyonasında Milli Takım forması altında Çınarcık, Yalova ve Türkiye’mizi temsil edecek olan Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonumuz Kübra Özden’i Belgrad yolculuğu öncesi uğurladılar.

Çınarcık Belediyesi Spor Kulübü binasında Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonumuz Kübra Özden’i Belgrad yolculuğu öncesi sürpriz yapan Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer,  Balkan Karate Şampiyonasında kendisine güvendiklerini ve kalplerini onunla olduğunu belirtti.

Yapılan sürpriz ziyarette Çınarcık Belediyespor Kulübü Başkanı Osman Sağıroğlu, Çınarcık Belediyespor Kulübü yönetimi, Çınarcık Belediyespor Kulübü Karate takımı antrenörü Mustafa Canan Taşçı ve Özden ailesi de memnuniyetlerini ifade ettiler.

Başkanımız Numan Soyer, “Çınarcık’tan ve Çınarcık Belediyespor Kulübümüzden böylesine değerli bir sporcumuzun çıkması ve bizi Balkan Karate Şampiyonasında Milli Takım forması altında temsil edecek olan Kübra Özden kardeşimi yolcu etmeden olmazdı. Çınarcık’ımızı başarılı bir şekilde temsil eden minik kardeşime ve değerli hocamız Mustafa Canan Taşçı’ya Sırbistan’ın Belgrad şehrinde düzenlenecek olan Balkan Karate Şampiyonasında başarılar dilerim ve Balkan Şampiyonu olarak dönmelerini yüce Allah’tan niyaz ederim.” dedi.

25.05.2022 14:15