BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER, TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ TOPLANTISINA KATILDI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Belediyesi’nin de üyesi olduğu Türkiye Belediyeler Birliği’nin Ankara’da gerçekleştirilen Meclis toplantısına katıldı.

Türkiye Belediyeler Birliği 2023 Yılı Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Ankara’da düzenlendi. Çok sayıda belediye başkanı ve meclis üyesinin katılımıyla gerçekleştirilen Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlık seçimi ve encümen seçimi toplantı sonunda yapıldı.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’inde kullanmış olduğu Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlık ve encümen seçimlerinin sonucunda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı oldu, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’ta  Türkiye Belediyeler Birliği encümeni olarak seçildi.

31.05.2023 13:28