BAŞKAN NUMAN SOYER’İN BERAT KANDİLİ MESAJI

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Ramazan Ayı’nın müjdeleyicisi olan Berat Kandili'nin tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve bereket getirmesini diledi.

Berat Kandili'nin Müslümanların, sınırsız af ve merhamet sahibi olan Yüce Allah'a sığınarak günahlardan arındıkları, ilahi lütuf ve bereketlere eriştikleri müstesna zaman dilimlerinden birisi olduğunu söyleyen Başkan Numan Soyer mesajında şu ifadelere yer verdi; "İslam âlemi olarak Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan mübarek Berat Kandili’ne kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kutsal geceler; iman, ibadet ve düşünce bakımından kendimizi yenilememiz, geçmişimizi muhasebe etmemiz, geleceğimizi manen planlama ve ümitlerimizi tazelememiz için şüphesiz büyük bir fırsattır. Manevi duyguların kuvvetlendiği, sevgi, kardeşlik ve barış duygularının da içten hissedilerek yaşandığı müstesna gecelerimizden Berat Kandili’ni vesile bilerek , kırgınlıklara son vererek insanların mutluluğu için dua etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Çınarcıklı hemşerilerim olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam Alemi'nin Berat Kandili'ni kutluyor; dargınlık ve kırgınlıkların sona erdiği, paylaşım ve birlikteliğin hayatımıza tam olarak yansıdığı bereketli, huzurlu ve mutlu günler diliyorum” dedi.

19.04.2019 12:19