BAŞKAN SOYER, AK PARTİ KADIN KOLLARI HAYIR ÇARŞISI AÇILIŞINA KATILDI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Ak Parti Kadın Kolları Hayır Çarşısı açılışına katıldı.

Çınarcık Ak Parti Kadın Kolları teşkilatının organize ettiği Hayır Çarşısı dükkanının açılışına Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş ,  Yalova İl Özel İdaresi Meclis Başkan Vekili Murat Kaya , Ak Parti Yalova İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek hanımefendi ,  Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Hüseyin Günay ve Ak Parti Çınarcık İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsen Turşak katıldı.

Açılışta konuşan Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer;” Hayır Çarşısının oluşumunda yer alan Ak Parti Kadın Kolları teşkilatımızı böylesine güzel bir oluşumu hayata geçirdikleri için ayrı ayrı tebrik ediyorum. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak hepimizin görevi. Bu anlamda hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle büyüyen yardım hareketi, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzünü güldürecektir.” diyerek , ilçemize hayırlı olsun dedi.

23.12.2020 18:23