BAŞKAN SOYER, İŞÇİ PERSONELİ MUTLU ETTİ

Çınarcık Belediyesi’nde çalışan işçi personellerini ilgilendiren toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sonuçlandı.

Çınarcık Belediyesi ile 56 işçinin sosyal haklarındaki gerekli düzenlemeleri kapsayan toplu iş sözleşmenin son oturumu Çınarcık Belediyesi Hizmet Binasında gerçekleştirildi. Toplantıda Belediye Başkanımız Numan Soyer , Çınarcık Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş, Belediye İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar , işçi temsilcilerimiz  Osman Asal  ve Yetiş Aras katıldı.

Toplu iş sözleşmesi Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ile Belediye İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar tarafından imzalandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Numan Soyer “Toplu iş sözleşmesinde kurumumuzun haklarını gözeterek , işçi personelimizi de mutlu eden bir karara bağladık. Toplu  iş sözleşmesinin işçi personelimiz ve belediyemiz için hayırlı olmasını dilerim” şeklinde konuştu.

Belediye İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar “Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’in iyi niyetli yaklaşımı sonucunda toplu iş sözleşmesini bir karara bağladık . Tüm Çınarcık Belediyesi işçi personeline imzalanan toplu iş sözleşmesinden dolayı mutlular ve Başkanımız Numan Soyer’e göstermiş olduğu ilgi ve özenden dolayı teşekkür ederim” dedi.

21.01.2021 17:00