BAŞKAN SOYER, TBB TOPLANTISINA VİDEO KONFERANS İLE KATILDI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Türkiye Belediyeler Birliği Kardeş Şehirleri Toplantısına, video konferans yöntemi ile katıldı.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Kardeş Şehirleri Toplantısı, Koronavirüs salgını nedeniyle video konferans yöntemi kullanılarak yapıldı.

TBB Başkanı Fatma Şahin’in davetiyle gerçekleşen ve Türkiye Belediyeler Birliğine kayıtlı belediye başkanlarının yer aldığı video konferansa Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’de makamından katıldı.

Video konferansta; ülkemizdeki belediyelerin en fazla kardeş şehir ilişkisi kurmuş olduğu ülkeler arasında yer alan K.K.T.C yerel yönetimleri ile önümüzdeki dönemde  yapılabilecek işbirliklerin ve ortak etkinlikler hakkında istişare toplantısı düzenlendi.

17.12.2020 14:39