BAŞKAN SOYER’DEN, AK PARTİ İL YÖNETİMİNE ZİYARET

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Yalova AK Parti İl Yönetimini ziyaret etti.

AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Belediye Başkanımız Numan Soyer’i makamında ağırladı. Başkanlar ziyaret sırasında Çınarcık, Yalova ve ülke gündemi hakkında uzunca bir süre sohbet ettiler. Yapılan görüşmenin ardından Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü’yü   , Ak Parti Yalova Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek hanımefendiyi  ve Ak Parti Yalova Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Balkaya’yı ziyaret etti.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’in, Yalova AK Parti İl Yönetimine yapmış olduğu ziyarette Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Hüseyin Günay, Ak Parti Çınarcık Kadın Kolları Başkanı Gülsen Turşak hanımefendi ve AK Parti Çınarcık Gençlik Kolları Başkanı Kenan Balkaya’da eşlik etti.

AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, nazik ziyaretlerinden ve hediyelerinden dolayı Belediye Başkanımız Soyer’e teşekkür etti.

24.02.2021 14:00