BAŞKAN SOYER’İN VERGİ HAFTASI MESAJI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, her yıl Şubat ayının son haftası kutlanan "Vergi Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Belediye Başkanımız Numan Soyer Vergi Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınladı “Kamu hizmetinin en önemli kaynağı, devletin en büyük gücü vergidir. Vergi, devletimizin en büyük gelir kaynaklarından birisi olup, kalkınmanın temelini oluşturmaktadır. Herkes, mali gücüne göre vergi ödemekle yükümlüdür. Vergi ödemek bir vatandaşlık görevidir. Ödemiş olduğumuz vergiler sonuçta hizmet olarak bize geri dönmektedir.  Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası Vergi Haftası olarak kutlanmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm mükelleflerimizin ve Vergi Dairesi çalışanlarının Vergi Haftasını en içten dileklerimle kutluyor, tüm hemşerilerimize bol kazançlar diliyor, vergi haftasının mükelleflerimize ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Herkese sağlıklı ve güzel günler temenni eder, Allah’a emanet olun …”ifadelerine yer verdi.

26.02.2021 14:30