BAŞKAN TEK TEK PERSONELİN KADİR GECESİNİ KUTLADI

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, görevleri başındaki belediye personelini Kadir Gecesi nedeniyle ziyaret etti.

Kadir Gecesi nedeniyle Belediye Hizmet Binası'nda görev alan personelini ziyaret eden Başkan Numan Soyer, çalışanlarını bu anlamlı günde unutmadı. Tüm birimleri tek tek gezen ve çalışanlarına hatırlarını soran Başkan Soyer, birimlerde işlerini takip eden vatandaşların da kandilini kutladı.

Personelinin aile fertlerine de selamlarını iletip, önümüzdeki Ramazan Bayramlarını şimdiden kutlayan Başkan Numan Soyer'in Kadir Gecesi ziyareti, belediye çalışanları tarafından da takdir topladı.

Çalışanlarını tek tek ziyaret eden Başkan Numan Soyer, “Bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi’nin insanlığın barış, huzur ve saadetine, bütün müminlerin de affına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim” dedi.

31.05.2019 20:00