BAŞKAN YARDIMCISI SAVAŞ, PERSONELİN MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLADI

Çınarcık Belediyesi Başkan Yardımcımız Murat Savaş, görevleri başındaki belediye personelini Miraç Kandili nedeniyle ziyaret etti.

Miraç Kandili nedeniyle Belediye Hizmet Binasında , Mavi Deniz Atık Su Arıtma Birliğini,  İtfaiye Müdürlüğünü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünü , Veterinerlik Hizmetleri Servisinde görev alan personelini ziyaret eden Başkan Yardımcımız Murat Savaş, çalışanlarını bu anlamlı günde unutmadı. Tüm birimleri tek tek gezen ve çalışanlarına hatırlarını soran Başkan Yardımcımız Murat Savaş, birimlerde işlerini takip eden vatandaşların da kandilini kutladı.

Personelinin aile fertlerine de selamlarını ileten Çınarcık Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş, belediye personeline hayırlı kandiller diledi.

10.03.2021 20:30