BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER, BAYRAMDA ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, şehit ailelerini ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını kutladı.

Başkanımız Numan Soyer, Ramazan Bayramı nedeniyle ilçemizde ikamet eden şehit ailelerini ziyaret ederek hal ve hatırlarını sorarak , bayramlarını kutladı.

Ramazan Bayramının birinci günü şehitlikler ziyaret edilerek şehitlerimizin mezarlarının başında Kur’an okundu, dualar edildi. Tek tek şehit aileleri ziyaret edilerek Ramazan Bayramları kutlandı.

İlçemizde ikamet eden Şehit İbrahim Yüksel, Şehit Mehmet Yurddaş, Şehit Metin Çapraz , Şehit Önder Balaban ve Şehit Ünal Akalın’ın aileleri ile Kıbrıs Gazisi Hüseyin Saraydemir’in ziyaretine  İstanbul Vali Yardımcısı Çınarcık Kaymakam Vekilimiz Abdurrahman İnan, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık İlçe Emniyet Müdürü Eyyüp Mol, Çınarcık İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Koçak  katıldı. İstanbul Vali Yardımcısı Çınarcık Kaymakam Vekilimiz Abdurrahman İnan ve Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ziyaret esnasında şehit ailelerine çiçek ve çeşitli hediyeler takdim ettiler.

13.05.2021 20:00