BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER'E EMNİYET'TEN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Çınarcık İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çingi, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, İlçe Emniyet Müdürü Çingi,  Belediye Başkanımız Numan Soyer'e, emniyet binasına yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür plaketi hediye etti.

Çınarcık İlçe  Emniyet Müdürü Fatih Çingi, "Belediye Başkanımız Numan Soyer, emniyet binamızın ihtiyaçlarını karşılamak için her zaman yanımızda oldu. Binamızın bakım, onarım, temizlik, güvenlik ve ulaşım gibi konularda bize büyük katkılar sağladı. Kendisine emniyet teşkilatı adına teşekkür ediyoruz" dedi.

Belediye Başkanımız Numan Soyer ise, "Emniyet teşkilatımız, ilçemizin huzur ve güvenliği için gece gündüz çalışıyor. Biz de belediye olarak, emniyet binamızın daha modern ve konforlu bir hale gelmesi için elimizden geleni yaptık. Bu plaket, bizim için büyük bir onur. Emniyet Müdürümüze ve tüm emniyet personeline teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ziyaret, İlçe  Emniyet Müdürü Çingi'nin Belediye Başkanımız Soyer'e plaketini takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

16.02.2024 09:31