BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER, EĞİTİM SETİ DAĞITTI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, sınavlara hazırlanan öğrencilere eğitim seti dağıttı.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ve Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte imzalanan iş birliği protokolü kapsamında sınavlara hazırlanan öğrencilere yönelik eğitim seti kitabı dağıttı.

LGS Sınavına Hazırlanan 8.sınıf öğrencileri ile AYT, TYT Sınavına hazırlanan 12. Sınıf öğrencilerine destek olmak amacıyla Belediye Başkanımız Numan Soyer  soru bankası eğitim seti dağıttı.

Gençlerin vatanın, cumhuriyetin ve bayrağın gelecekteki tek sahibi olduğunu ifade eden Başkan Numan Soyer, "Gençlerimizi bilgili ve donanımlı bir şekilde yetiştirmek hepimizin en önemli görevidir. Çınarcık Belediyesi olarak hükümetimizin de büyük önem verdiği ve çeşitli projeler yürüttüğü eğitimde eşitliği sağlamak ve gençlerimize yeni fırsatlar yaratmak için çalışıyoruz. Çalışmanın başarının kapılarını açacak tek anahtardır. Eğitim yolunda sizlere başarılar diliyorum. İnşallah bu kitaplar size ışık tutacaktır” dedi.

21.12.2021 18:50