BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER, EVDE SAĞLIK KOMİSYON TOPLANTISINI KATILDI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, “Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Değerlendirme Komisyon Toplantısına” katıldı.

Bugün saat 10:00’da Yalova İl Sağlık Müdürlüğü İbni Sina Toplantı Salonunda gerçekleştirilen “Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Değerlendirme Komisyon Toplantısına” Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat,  Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve komisyon üyeleri katıldı.

Yalova Valisi Muammer Erol’un başkanlığında gerçekleştirilen “Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Değerlendirme Komisyon Toplantısında” Yalova genelinde yapılan evde sağlık ve sosyal hizmet çalışmaları hakkında geniş kapsamlı değerlendirme toplantısı yapıldı.

10.09.2021 14:00