BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER, HALK EĞİTİM KERMESİNE KATILDI

Çınarcık’ta Halk Eğitim Merkezi depremzede vatandaşlar yararına kermes düzenledi.

Kahramanmaraşlı merkezli depremlerin ardından asrın felaketini yaşayan ülkemizde depremzede vatandaşların yaralarını sarmak için tek yürek olan Çınarcık’ta, Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri ve kursiyerleri tarafından geliri depremzede vatandaşlara bağışlanmak üzere kermes düzenlendi.

Çınarcık Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen kermese Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’in eşi Elif Soyer, Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer kermeste kurulan tezgahları tek tek gezerek, Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri ve kursiyerlerine kolaylıklar diledi.

24.04.2023 15:09