BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER, HUZUREVİ SAKİNLERİYLE İFTAR YAPTI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen iftarda huzurevi sakinleriyle buluştu.

Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde gerçekleşen iftar programına; Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’in eşi Elif Soyer, Yalova Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hakan Yetiş,  huzurevi sakinleri ve personeli katıldı.

Belediye Başkanımız Numan Soyer gerçekleştirilen iftarda eşi Elif Soyer ile birlikte tüm masaları  tek tek gezip, yaşlılarla görüşerek sohbet ettiler. İftar yemeğinin ardından da çay içerek yaşlıların hal ve hatırlarını soran Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını söyledi

04.04.2023 21:34