BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, ilçemizdeki muhtarlarla bir araya geldi.

Liman Restoran’da düzenlenen akşam yemeğine Harmanlar Mahallesi Muhtarı Burak Çelik, Hasanbaba Mahallesi Muhtarı Ünsal Coşgun, Taşliman Mahallesi Muhtarı Muharrem İbiş, Çamlık Mahallesi Muhtarı Mehmet Edepali ve Karpuzdere Mahallesi Muhtarı Mustafa Güvenç katıldı.

Başkanımız Numan Soyer, ilçemizdeki mahallelerde yapılacak olan çalışmalara ilişkin oluşturulacak olan stratejik plan için muhtarlarımızın taleplerini dinledi.

Konu hakkında Belediye Başkanımız Numan Soyer; “Güzel ilçemizin mahallelerindeki eksiklerinin tespiti için yoğun bir çaba gösteriyoruz. Muhtarlarımızın bizlere iletecekleri talepleri doğrultusunda çalışmalarımız için  stratejik bir plan oluşturacağız. Bu plan doğrultusunda mahallelerimizin eksiklerini gidererek vatandaşlarımızın bizlerden beklediği hizmetleri sunacağız. Benim muhtarlarımızdan istirhamım köprü vazifesi olmaları. Mahallerinizdeki sıkıntıları, talepleri bize iletin. İstişare içerisinde olalım. En uç noktalara kadar biz gideceğiz ama irtibat noktasında hep beraber olmamız gerekiyor. Biz bu ilçenin güzelliği , refahı, huzuru, mutluluğu için çalışıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz olduğu müddetçe aşamayacağımız sıkıntı yok. Bundan böyle sizlerle istişare ve değerlendirmelerimiz belirli periyotlarla devam edeceğiz ” dedi.

24.07.2019 23:00