BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER MUHTARLARI MAKAMINDA AĞIRLADI

İlçemizde görev yapan muhtarlarımız Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’i ziyaret etti.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeni ile ilçemizde görev yapan muhtarlarımızı makamında ağırladı.

Ziyaret esnasında Başkanımız Numan Soyer ve muhtarlar ; Çınarcık ile köyleri hakkında uzunca bir süre sohbet ettiler. Muhtarlar sohbet sırasında taleplerini Başkanımız Soyer’e ilettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer konu ile ilgili “BİRLİKTE YÖNETİM, ORTAK AKIL” anlayışımızla her fırsatta bir araya geldiğimiz, görüş ve çözüm önerileriyle bizlere yol gösteren, değerli dostlarım, Mahalle Muhtarlarımızın bu anlamlı gününde bir araya geldik. Biz bu ilçenin güzelliği , refahı, huzuru, mutluluğu için çalışıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz olduğu müddetçe aşamayacağımız sıkıntı yok. Kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı ve başarılılarla dolu bir hayat diliyorum” dedi ve muhtarlara hediyelerini takdim etti.

19.10.2021 14:00