BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, mahalle muhtarıyla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız Numan Soyer, ilçemizdeki mahalle muhtarlarını makamında ağırlayarak istişare toplantısı gerçekleştirdi. İstişare toplantısına Harmanlar Mahallesi Muhtarı Burak Çelik, Hasanbaba Mahallesi Muhtarı Ünsal Coşgun, Taşliman Mahallesi Muhtarı Muharrem İbiş, Çamlık Mahallesi Muhtarı Mehmet Edepali ve Karpuzdere Mahallesi Muhtarı Mustafa Güvenç katıldı.

Başkanımız Numan Soyer, mahallelerde yapılacak olan çalışmalara ilişkin oluşturulacak olan stratejik plan için muhtarlarımızın taleplerini dinledi. Belediye Başkanımız Numan Soyer, muhtarlarla hem kendi mahallelerinde hem de periyodik olarak gerçekleştirilen toplantılarda bir araya gelerek onların talep, öneri ve şikâyetlerini dinlemeye, çözüm önerileri üretmeye devam ediyor.

14.09.2021 17:00