BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER, MUHTARLARLA YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçedeki muhtarlara yemek verdi.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer hoşgörü, birlik ve beraberlik ortamında Çınarcık’a daha iyi hizmet için ilçe, belde, köy muhtarları ile siyasi parti temsilcileri ile birlikte yemekte bir araya geldi.

Çınarcık Belediyesi tarafından Liman Restaurantta muhtarlar için düzenlenen yemek programına Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, Yalova İl Genel Meclis Başkan Vekili Murat Kaya, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Selvi , İl Genel Meclis Üyesi Tahsin Yener, Çınarcık Belediye Başkan Başkan Yardımcımız Murat Savaş, Çınarcık Belediye Meclis Üyelerimiz Mehmet Emin Oruçli, Mehmet Temel Koç, Nizamettin Balkaya, Ali Kırıcı, Gürsoy Aşıkoğlu, Kenan Ertaş, Yüksel Ada, Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Hüseyin Günay, CHP Çınarcık İlçe Başkanı Ali Zara, Deva Çınarcık İlçe Başkanı Ersavaş Alaybeyoğlu, MHP Çınarcık İlçe Başkanı Gökmen Bayraktar, kurum müdürleri mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak “Bu özel günde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Sevgili muhtarlarımız, gününüz kutlu, yolunuz açık olsun. Her zaman muhtarlarımızla birlikte olacağız, her zaman birlikte olmaya gayret göstereceğiz. Bu programı düzenleyen Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’e de ayrıca teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ” Öncelikle hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bu mutlu, kutlu gününüzde sizlerle birlikte olmaktan çok büyük bir bahtiyarlık duyuyorum. Biz çözüm odaklı, hizmet odaklı samimi bir gayretin içerisindeyiz. Aslında biz bugün birlik ve beraberlikten doğan samimi bir ortamı paylaşmak için kaymakamımız, belde belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz , parti temsilcilerimiz, kurum müdürlerimiz, mahalle ve köy muhtarlarımız ile  bir araya gelerek, ayrımcılığı ortadan kaldırarak, Marmara’nın İncisi Çınarcık’a daha da güzel nasıl hizmet edebiliriz için toplandık. Muhtarlarımızın bizlere iletecekleri talepleri doğrultusunda çalışmalarımız için stratejik bir plan oluşturuyoruz. Bu plan doğrultusunda mahallelerimizin eksiklerini gidererek vatandaşlarımızın bizlerden beklediği hizmetleri sunuyoruz. Biz bu ilçenin güzelliği , refahı, huzuru, mutluluğu için çalışıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz olduğu müddetçe aşamayacağımız sıkıntı yok. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da muhtarlarımıza kulak vermeye devam edeceğiz. Bu vesileyle değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, ilçemizin  gelişimi ve değişiminde gösterdikleri gayret ve destekler nedeniyle kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Muhtarlar adına Çamlık Mahalle Muhtarı Mehmet Edepali “Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadığınız  için muhtar arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim. Bu anlamlı ve güzel organizasyonu düzenleyen Başkanımız Sayın Numan Soyer’e ve ekibine ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Etkinlikte Belediye Başkanımız Numan Soyer muhtarlarla bire bir ilgilenerek hal ve hatırlarını sordu ve taleplerini dinledi.

20.10.2021 00:12