BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER ÖĞRENCİLERİN FUTSAL HEYECANINA ORTAK OLDU

Belediye Başkanımız Numan Soyer Çınarcık Spor Salonunda düzenlenen Yalova Üniversitesi Çınarcık Meslek Yüksek Okulu bölümler arası futsal turnuvası final maçına katıldı.

Öğrencilerle birlikte final maçını seyreden Başkanımız Numan Soyer, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Final maçı sonunda sahaya inen Başkanımız Soyer, öğrencilerin sevinçli tezahüratları arasında kazanan takıma kupasını ve oyunculara madalyalarını takdim etti.

Öğrenciler, Belediye Başkanımız Numan Soyer’e turnuvaya katılımından dolayı teşekkür etti ve başarılarını paylaşmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Başkanımız Numan Soyer ise gençlerin sporla ilgilenmesini ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerini desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.

Turnuva sonunda Başkanımız Numan Soyer, gençlerle birlikte hatıra fotoğrafları çektirerek etkinliği sonlandırdı ve gelecek yıllarda da benzer spor etkinliklerine destek vereceklerini belirtti.

06.03.2024 13:14