BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ; Çınarcık Gülkent İlkokul ve Ortaokulu Konferans Salonunda yapılan 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programına katıldı.

Gülkent İlkokul ve Ortaokulu Konferans Salonundaki 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programına  Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş,   Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak, Çınarcık İlçe Emniyet Müdürü Eyyüp Mol, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program; Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Emekli olan öğretmenlere Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak ve Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer plaketlerini takdim etti. İlçede öğretmenliğe yeni atanan öğretmenlerin yemin töreninin ardından Gazi Mustafa  Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı “Öğretmenlere saygı ve vefa” sunumun ardından müzik dinletisi ile program sona erdi.

Program sonunda Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, kutlama programına katılan öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü tek tek kutlayarak onlarla sohbet etti.

24.11.2021 14:00