BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMINDA

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ; Çınarcık Gülkent İlkokul ve Ortaokulu Konferans Salonunda yapılan 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programına katıldı.

Gülkent İlkokul ve Ortaokulu Konferans Salonundaki 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programına  Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş, Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman,  Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak, Çınarcık İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çingi, Çınarcık İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Koçak, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program; Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Çınarcık Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı skeç gösterileri ve koro ile öğretmenler günü eğlenceli görüntülere sahne oldu.

Program sonunda Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, kutlama programına katılan öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü tek tek kutlayarak onlarla sohbet etti.

24.11.2022 17:48