BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER, RESİM SERGİSİNE KATILDI

Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan resim sergisine katıldı.

Çınarcık Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü binasında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Dijital Fotoğraf , Resim ve Deri İşleme Sergisi yapıldı.

Sergi açılışına Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak, Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Hüseyin Günay , CHP Çınarcık İlçe Başkanı Ali Zara, MHP Çınarcık İlçe Başkanı Gökmen Bayraktar, Çınarcık Turizm Derneği Başkanı Naci Soyer ile kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yoğun katılımın yaşandığı sergi açılış kurdelesini Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak, Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Hüseyin Günay ve CHP Çınarcık İlçe Başkanı Ali Zara  ile birlikte kestiler.

Açılıştan önce Çınarcık Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri tarafından 15 Temmuz günü canlandırmasının ardından yapılan Dijital Fotoğraf , Resim ve Deri İşleme çalışmalarının sergilendiği sergi ziyaretçiler tarafından gezildi .

21.06.2021 17:59