BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER, TIP BAYRAMI İÇİN SAĞLIK ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİ

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer , 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Numan Soyer; 14 Mart Tıp Bayramının  Pazar günü sokağa çıkma yasağına denk gelmesinden  dolayı bugünden, ilçemizde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek , çiçek hediye etti.

Çınarcık Devlet Hastanesi , Çınarcık Toplum Sağlığı Merkezi , Özel Diş Polikliniği ve Dr. Atilla Pehlivan’ı tek tek ziyaret eden Başkanımız Numan Soyer , tüm hekim, hemşire ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

İlçemizde görev yapan tüm doktorların ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutlayarak hediyeler veren Belediye Başkanımız Numan Soyer, “Pandemi döneminde tüm zorluklara rağmen mesleklerini büyük bir özveriyle yapan doktorlarımız ve sağlık çalışanlarının 14 Martı Tıp Bayramı kutlu olsun. Doktorluk en kutsal mesleklerden bir tanesi. İnsanların hayatını kurtarmak, eski sağlığına kavuşturmak kadar güzel ve kutsal bir şey olamaz. Ülkemizin her köşesinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeden, sonsuz sabır ve üstün gayret ile çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın bayramları kutlu olsun” ifadesini kullandı.

İlçede görev yapan sağlık çalışanları, kendilerini ziyarete gelen Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’e hassasiyetinden ötürü teşekkür ettiler.

12.03.2021 20:30