BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER, YALOVA’NIN KURTULUŞ GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Yalova'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünü kutladı.

Belediye Başkanımız Numan Soyer kutlama mesajında “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, ‘Kurtuluşa öncü’ ve ‘Benim Kentim’ olarak bahsettiği Yalova’nın 19 Temmuz 1921’de düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı kutlu olsun.

Kurtuluş Savaşı'nda tarihinin en zor dönemlerinden birini yaşayan milletimiz, bağımsızlığı adına şanlı bir direniş göstermiştir.

Kurtuluş Savaşı'ndaki bu destansı mücadeleler sonucunda milletimiz, Cumhuriyetimizin temellerini atmıştır. Anlamı yüzyıllar sürecek böyle bir günde tüm Yalovalı vatandaşlarımızın kurtuluş yıl dönümünü kutluyor, başta Kurtuluş Savaşı’mızın önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Herkese saygılarımı sunar, huzur ve sağlıklı günler dilerim. Allah’a emanet olun." dedi.

19.07.2021 11:30

2008 Defa Görüntülendi