BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER’DEN ESNAF ZİYARETİ

Belediye Başkanımız Numan Soyer esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Başkanımız Numan Soyer, Ahmet Sugün ve Coşkun Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret ederek, çay içip, sohbet etti.

Göreve geldiği günden itibaren gerçekleştirdiği çalışmalarla, herkesin dikkatini çeken Başkanımız Numan Soyer, esnafı ziyaret ederek yapılan hizmetleri anlatıyor, esnafla ilçe hakkında yapılması gerekenler konusunda fikir alış verişinde bulundu.

26 Şubat Pazartesi günü  esnafı ziyaret eden Başkanımız Numan Soyer; " İlçemizdeki esnafımızı ziyaretlerimize aralıksız devam ediyoruz. Esnafımızla işleri hakkında konuşuyoruz. Onların bizlerden beklentilerini dinliyoruz. Ziyaretlerimiz çok olumlu geçiyor. Biz de kendimizi anlatma fırsatı buluyoruz. Bizi ilgilendiren konularda bir ihtiyaçları varsa gerekli desteği sağlıyoruz. Bu bağlamda, belediye olarak üzerimize düşen her konuda esnafın yanında olmaya çalışıyoruz” dedi.

Başkanımızın ziyaretlerini oldukça memnun bir şekilde karşılayan esnaf ise, ilçede yapılan belediye hizmetlerini takdir ettiklerini belirterek, ziyaretten ötürü başkanımıza teşekkür ettiler.

27.02.2024 10:09