BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER’DEN HASTANE ZİYARETİ

Başkanımız Numan Soyer , eşi Elif Soyer ,Ak Parti Çınarcık İlçe Başkan’ı Mehmet Yılmaz ve Ak Parti Çınarcık İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsen Turşak ile birlikte Çınarcık Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan hasta ve hasta yakınlarına hem moral vermek hem de geçmiş olsun temennisinde bulunmak için ziyaret gerçekleştirdi.

Çınarcık Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olduklarını dile getiren Belediye Başkanımız Numan Soyer, “Çınarcık Devlet Hastanemizde yatan hasta ve hasta yakınlarına ziyarette bulunduk. Tedavileri süren hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin. Birlik ve beraberliğimizi bozmasın” ifadelerini kullandı.

Hasta ve hasta yakınları ; kendilerini ziyaret eden Başkanımız Numan Soyer’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek ; çalışmalarında başarılar dilediler.

05.10.2023 12:16