BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER’DEN MİNİK ÖĞRENCİLERE ZİYARET

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde Çınarcık İlkokulu, Füruzan Kınal İlkokulu ile Hüdaverdi Aydın İlkokulu’nda öğretmen ve öğrencileri ziyaret etti.

2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk gününde Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şehmuz Polat ile birlikte ilçemizdeki 1. sınıfları ziyaret ederek , eğitim öğretim hayatlarında başarılar dilediler.

Belediye Başkanımız Numan Soyer, ilçe merkezindeki okullara yaptığı ziyarette okul müdürleri ve öğretmenlerle görüşerek; sorun ve sıkıntılarını dinledi. Ardından Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık İlkokulu, Füruzan Kınal İlkokulu ile Hüdaverdi Aydın İlkokulu’ndaki 1. sınıf öğrencilerine çeşitli hediyeler takdim ederek, onlarla teker teker ilgilendi.

Eğitim öğretim yılının ilk gününde minik dostlarımızla bir araya gelmenin mutluluğu içinde olduğunu belirten Belediye Başkanımız Numan Soyer , " Bu çocuklar bizlerin, hepimizin geleceği. Bizim için çok önemliler. Yeni eğitim öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimize ve ailelerine, fedakar ve saygıdeğer öğretmenlerimize ve tüm ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim" dedi.

12.09.2022 16:10