BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER’İN HEMŞİRELER GÜNÜ MESAJI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, “Hemşireler Günü” sebebiyle bir mesaj yayınladı .

Belediye Başkanımız Numan Soyer "Hemşireler Günü" dolayısıyla yayımladığı mesajında “Yaşamımızın en kıymetli hazinesi sağlık; sağlık hizmetlerinin en önemli unsurlarından biri de şüphesiz ki hemşirelerimizdir. Tarihimiz boyunca insan ve vatan sevgisiyle yaralarımızı saran, acılarımızı dindiren Türk hemşireleri bugün de Covid-19 salgınıyla savaşımızda en ön cephede olağanüstü fedakârlıklarla görev yapmaktadır. Hemşirelerimiz yurdumuzun her köşesinde sağlık hizmetlerinin karşılanması konusunda gece gündüz büyük fedakarlık göstererek çalışmaktadırlar.

Zaman ve mekan ayrımı gözetmeksizin hastalardan güler yüzünü ve şefkatini esirgemeden büyük bir sabır, özveri, gayret ve sevgi ile mesleklerini icra etmekteler. Bu duygu ve düşüncelerle, önce insan diyerek topluma hizmeti görev edinmiş, insanların sağlıkları için önemli ve kutsal bir görevi yerine getiren değerli hemşirelerimize şükranlarımı sunuyor ve onların 12 Mayıs "Hemşireler Günü"nü kutluyorum” dedi.

12.05.2021 02:33