BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanımız Numan Soyer; "Bayramlar, dini ve milli değerlerin hayatımızda yer ettiği, dargınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyeye çıktığı, birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği en önemli günlerdir.

Yaşamımıza değer katan bayramlarımızı; insanların birbirine yakınlaşması, üzüntülerin yerini sevinçlerin alması, kardeşlik bağlarının canlanması ve birliğimizin güçlenmesi için birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle; ülkemizde ve Dünya’da zulüm gören, haksızlığa uğrayan tüm insanların mağduriyetlerinin giderilmesini, hastaların şifa, dertlilerin deva bulmasını cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle herkesin mübarek Kurban Bayramı'nı en içten duygularımla kutlar, tüm insanlığa, ülkemize ve Çınarcık’ımıza huzur, mutluluk ve bereket getirmesini dilerim. Herkese saygılarımı sunar, huzur ve afiyet dilerim." dedi.

20.07.2021 11:30