BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER’İN, ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Numan Soyer 24 Kasım “Öğretmenler Günü” nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer yayınladığı mesajında “İnsanımızı yüksek idealler doğrultusunda yetiştiren ve geleceğimizi büyük bir özveriyle inşa eden öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Bu mukaddes görevi ifa eden fedakar öğretmenlerimize hürmetlerimi sunuyorum.

Türk gençliğinin ruhen, fikren, ahlâken ve vicdanen iyi yetişmesi; kendisini tüm benliğiyle öğrencisine adayan öğretmenlerden geçmektedir. İnsan yetiştirmeyi, aynı zamanda bir medeniyet inşasından farksız gören şuurla bizlere ve yarının sahiplerine müreffeh istikbalin kapılarını aralatacak yegâne anahtar öğretmenlerimizin elindedir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere terör saldırılarında ve vazife sırasında kaybettiğimiz şehit öğretmenlerimiz ve ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimizi Allah’tan rahmetle anıyor, emekli olan ve görevine devam eden tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla kutlayarak , herkese sağlıklı günler diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

24.11.2021 11:55