BAŞKANIMIZ SOYER, İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, İlköğretim Haftası kutlama programında öğrencileri ziyaret ederek, yeni eğitim öğretim yılında kendilerine başarılar diledi.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı içerisinde İlköğretim Haftası Kutlama Programı Çınarcık İlkokulunda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’in katılımı ile  İlköğretim Haftası Kutlama Programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak yaptı. Çınarcık İlkokulu son sınıf öğrencileri 1 sınıf öğrencilerine hoş geldiniz diyerek çiçek hediye ettiler. Öğrenciler şiirlerle eğitim yılını kutladılar. İlköğretim Haftası Kutlama Programı sandalye kapma yarışması , çember oyunu , yumurta taşıma ve top kapma yarışmaları ile etkinliğe katılan öğrenciler eğlenceli zaman geçirdiler.

Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ve  Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak yarışmalarda birinci olan öğrencilere hediyelerini takdim ettiler.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında minik dostlarımızla bir araya gelmenin mutluluğu içinde olduğunu belirten Belediye Başkanımız Numan Soyer , " Bu çocuklar bizlerin, hepimizin geleceği. Bizim için çok önemliler. Yeni eğitim öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimize ve ailelerine, fedakar ve saygıdeğer öğretmenlerimize ve tüm ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diyerek, öğrencilerle sohbet etti.

15.09.2022 12:21