BAŞKANIMIZ SOYER, MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KUTLAMASINA KATILDI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Mevlid-i Nebi Haftası kutlama programına katıldı.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in dünyaya teşriflerinin yıldönümü nedeniyle Çınarcık Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen Mevlid-i Nebi Haftası, programına Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Hüseyin Günay, Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak, Çınarcık İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hakan Demirhan ve UEDAŞ Çınarcık İşletme Koordinatörü Recep Şenel, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

İlçemizde çeşitli etkinliklerle kutlanan Mevlid-i Nebi Haftası , Çınarcık Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen program Okul Müdürü Abdulhalik Uyanık’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı. Mevlid-i Nebi sinevizyon gösterisi , Kuran_ı Kerim Tilaveti, ilahiler, oratoryo, şiirler ve dua ile son buldu.

18.10.2021 16:08