BAŞKANIMIZ SOYER’İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajla, Çınarcıklı vatandaşlarımızın ve tüm İslam âleminin bayramını kutladı.

Çınarcıklı vatandaşlarımızın ve tüm İslam âleminin bayramını en içten dilekleriyle kutladığını belirten Başkanımız Numan Soyer mesajında şu ifadeleri kullandı: "Bayramlar, dini ve milli duyguların perçinleştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günlerdir.
Bugünlerde büyüklerimize ve küçüklerimize özlemimiz artsa da gönüllerde sevgimiz olduktan sonra ne fark eder mesafeler . Bu bayram sevdiklerimizden ayrı olsak da gelecek güzel günlerde yine sağlıkla ve mutlulukla bir arada bayramlarımızı kutlamak için biraz daha sabretmemiz  gerekecek. Bayram boyunca  yüce Allah’tan dileğim; ülkemizin ve tüm dünyanın şu an içinde bulunduğu bu zor günlerden bir an önce kurtulmasıdır. Yurt içi ve yurt dışındaki büyüklerimin ellerinden , küçüklerimin gözlerinden öperek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, bayramın ülkemize ve ilçemize sağlık, mutluluk ve bereket getirmesini dilerim. Biz Çınarcık’ımızın her köşesinde sizler için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Unutmayın; evler size, Çınarcık bize emanet. Sağlıcakla kalın  Allah’a emanet olun" dedi.

24.05.2020 12:00