BAŞKANIN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, insanların en temel ihtiyaçlarından biri kuşkusuz haber almadır.

Başkanımız Soyer , toplumun haber alma ihtiyacını yerel ve ulusal platformda zor şartlarda fedakarca karşılayan tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutlarım.

Basının demokrasinin olmazsa olmaz ayaklarından birini oluşturduğunu vurgulayan Başkanımız Numan Soyer, “Gazetecilik, fedakarlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazeteci arkadaşlarımız, ülkemizin olduğu gibi ilimizin, ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır. Gazetecilerin, halkımızı gelişen olaylar hakkında bilgilendirmek için ortaya koydukları emek kutsaldır. Basın yayın kuruluşlarımızın ve çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutluyor, sağlık , mutluluk ve başarılar diliyorum’’ dedi.

24.07.2019 12:00