BELEDİYE HİZMET BİNASI DEZENFEKTE EDİLDİ

Ekiplerimiz ; yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında Çınarcık Belediyesi Hizmet Binasını baştan aşağıya dezenfekte ettiler.

Çınarcık Belediyesi koronovirüs salgınına karşı ilçe genelinde önlem almaya devam ediyor. Belli bir plan doğrultusunda kamu dairelerine ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını yürütüyorlar. Veterinerlik Hizmetleri Birimimize bağlı ilaçlama ekibimiz ; belediye hizmet binasını korona virüsüne karşı ilaçlayarak dezenfekte ettiler.

Belediye hizmet binasında çalışan personellerin yanı sıra vatandaşların yoğun olarak kullandığı bölümler de el tipi ulv sisleme cihazı ile titizlikle dezenfekte edildi. İlaçlama ve dezenfekte çalışmalarının ardından bina genelinde temizlik çalışması yapıldı.

03.11.2020 19:00