BELEDİYE PERSONELİNE ÇOCUK SAĞLIĞI EĞİTİMİ VERİLDİ

Belediyemiz tarafından Hizmet İçi Eğitim Programı kapsamında personelimize “0-18 yaş arası çocukların psiko-sosyal sorunlarıyla mücadele eğitimi” verildi.

Çınarcık Belediyesi Meclis Salonunda Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Uzmanı Dr. Hakan Cengiz, Psikolojik Danışman Cihat Vızlı ve Klinik Psikolog Neslihan Kızılkaya tarafından verilen eğitimde aile içi ilişki ve iletişim sorunları , okula hazırlık süreci ve uyum sorunları , okul fobisi ve okula uyum sağlayamama, arkadaş ilişkileri ile problemleri , dikkat eksikliği ve hiperaktivite , depresyon, mutsuzluk, kaygı ve korkular, bilgisayar-internet bağımlılığının yanında sınav stresi ve sınava hazırlık sürecinde çocuk ve ebeveyn birlikteliği konularına değinildi.

Bunun yanında eğitimde personelimize çocuklarına yaklaşımları ve sonuçları hakkında bilgiler aktarıldı. Eğitim sonunda personelimiz uzman eğitmenlere sorularını yönelterek eğitimi pekiştirdiler.

12.01.2022 13:00