BELEDİYEDEN PAZAR ESNAFINA ÇÖP POŞETİ DAĞITILDI

Çınarcık Belediyesi temizlik hizmetleri ekipleri, kurulan pazarda çöplerin gelişi güzel sokaklara atılmaması için pazar esnaflarına çöp poşeti dağıttı.

Belediye ekiplerimiz tarafından  ‘Daha Temiz bir Çınarcık’ sloganı ile sürdürülen; çalışmalar kapsamında, pazar yerinin daha temiz hale getirmek ve vatandaşın pazar yerlerinde sağlıklı bir şekilde alışverişini yapmasını sağlamak amacıyla pazarcı esnafına çöp poşeti dağıttı.

Perşembe pazarında  sabah saatlerinde pazarcı esnafına çöp poşeti dağıtılarak gün sonunda ortaya çıkan sebze ve meyve artıklarını poşetlerinin içerisine koyup tezgah açtıkları yerlere bırakacaklar , uygulamaya uymayan esnafa cezai işlem uygulanacak.

Çöp torbası dağıtma uygulamasının başlamasıyla birlikte, çevre kirliliğine yol açarak hastalıklara davetiye çıkaran atıklar, zamanında toplanarak ortadan kaldırılacak. Bu uygulamayla birlikte pazar yerinde oluşabilecek kötü görüntü ve çevre kirliliğinin önüne geçilmesi planlanıyor.

Corona virüs tedbirleri kapsamında Temizlik Hizmetleri ve Zabıta ekiplerimiz tarafından dağıtılan çöp poşetleri pazarcı esnafını ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

24.12.2020 14:00