ÇINARCIK, 30 AĞUSTOS ZAFER GECESİNDE EKİN UZUNLAR İLE COŞTU

Çınarcık, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı sabahı saat 10:00’da Cumhuriyet Meydanı’na Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak ve Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı.

Akşam saat 20:00’da Çınarcık Otelin önünde toplanan binlerce Çınarcıklı ellerinde Türk Bayraklarıyla ve marşlar eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’na doğru “Zafer Yürüyüşü” yaptılar.

Cumhuriyet Meydanı’nda Ekin Uzunlar sevilen şarkılarını Marmara’nın İncisi Çınarcık için söyledi. Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran kalabalık; müziğin ritmine kendilerini kaptırdılar ve Ekin Uzunlar’ın şarkılarına eşlik ettiler. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın  100. yılında , Ekin Uzunlar’ı dinlemeye gelenler Cumhuriyet Meydanı'nı hınca hınç doldurdular. Binlerce kişi; marşlar, havai fişek gösterileriyle birlikte ellerinde Türk Bayraklarıyla Ekin Uzunlar’ın sevilen şarkılarına eşlik ederek unutulmaz bir 30 Ağustos Zafer Bayramı geçirdiler.

31.08.2022 19:25