ÇINARCIK ATATÜRK ANADOLU LİSESİ'NDEN ANLAMLI ZİYARET

Çınarcık Atatürk Anadolu Lisesi okul müdürü Serhat Halil Çelik ve öğretmenleri Özcan Kılıç ile Fatma Serdaroğlu, Belediye Başkanımız Numan Soyer'i ziyaret ettiler.

Ziyarette, Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılında Çınarcık’ta gerçekleştirilen etkinliklere katkılarından dolayı Başkanımız Soyer'e teşekkürlerini sunmak amacıyla Çınarcık Atatürk Anadolu Lisesi yetkilileri tarafından teşekkür plaketi taktim edildi.

Ziyaret sırasında, belediyemizin düzenlemiş olduğu Cumhuriyet Bayramı 100. yılı etkinlikleri kapsamında resim çalıştayında öğrenci ve sanatçıların yapmış oldukları 100 temel resim arasından, birinci seçilen en güzel resim de Başkanımız Numan Soyer'e hediye edildi. Başkanımız Soyer, öğrencilerin yeteneklerini ve yaratıcılıklarını kutlayarak, geleceğin sanatçılarına verdiği destekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

Bu anlamlı ziyaret, şehrimizin eğitim ve kültür alanındaki işbirliğini daha da güçlendirirken, Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusunu bir kez daha hissettirdi.

Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Atatürk Anadolu Lisesi Okul Müdürü Serhat Halil Çelik ve Çınarcık Atatürk Anadolu Lisesi öğretmenleri Özcan Kılıç ve Fatma Serdaroğlu’na ziyaretlerinden ve vermiş oldukları hediyelerden  dolayı teşekkür etti.

09.11.2023 11:57