ÇINARCIK BELEDİYESİ DEPREMZEDE ÖĞRENCİLER İÇİN KOLLARI SIVADI

Çınarcık Belediyesi deprem bölgesinden Çınarcık’a gelen depremzede öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen büyük depremin yaraları sarılmaya devam ediyor. Deprem bölgesinden ülkenin dört bir yanına olduğu gibi Çınarcık’a da gelen depremzedeler için Çınarcık Belediyesi yardım çalışmalarına devam ediyor.

Depremzedelerin her türlü ihtiyacına cevap vermeye çalışan Çınarcık Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Şefliği personeli, depremzede öğrenciler için de çalışmalarına başladı.Çınarcık Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Şefliği personeli, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’in talimatlarıyla bölgeden gelen depremzede öğrencilerimizin eğitim gördükleri okulları ziyaretlerde bulunarak okul müdürlerinde öğrencilerin ihtiyaçları hakkında bilgiler alındı.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’in eşi Elif Soyer ile birlikte Çınarcık Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Şefliği personelimiz ilçemizde 54 depremzede öğrencinin okul üniformalarını okul müdürlerine teslim etti.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’in eşi Elif Soyer ile birlikte belediye ekiplerimiz Çınarcık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Firuzan Kınal Ortaokulu ile Hüdaverdi Aydın Ortaokulunda öğrenim gören 54 depremzede öğrencinin bedenlerine uygun okul üniformalarını okul müdürlerine teslim ettiler.

Çınarcık Belediyesi olarak depremzede öğrencilerimizin biraz da olsa acılarını hafifleterek ve en hızlı şekilde şehrimize ve okullarına adapte olmalarını sağladıksa ne mutlu bizlere.

15.03.2023 10:14